NIEUW in de verkoop: 100% elektrische schaarhoogwerkers van Zoomlion. Kies voor groen. Bekijk meer

BAC Hoogwerkers brengt de liefde dichter bij elkaar

Wij zijn gewend om met onze hoogwerkers op bijzondere locaties te komen. Maar niet eerder hebben wij ons materieel ingezet om persoonlijk leed een klein beetje te verzachten.

BAC Hoogwerkers bij Powned

In onderstaand videofragment van het online Powned programma De Hofbar is één van onze acties in beeld gebracht. Dit echtpaar is 65 jaar getrouwd en omdat de vrouw vanwege Alzheimer niet meer thuis woont, kunnen de twee hun huwelijksjubileum niet samen vieren. Met onze autohoogwerker kon de bruidegom toch een bloemetje bij zijn vrouw bezorgen. Het leverde mooie beelden op, die wij graag met u delen.

Trots om ons steentje bij te dragen

Door de strenge maatregelen om het coronavirus in te perken is bezoek aan ouderen en zieken vaak onmogelijk geworden. Een hoogwerker kan dan uitkomst bieden! Wij hebben al een aantal keer geholpen om bezoek - op hoogte en vooral op afstand - toch mogelijk te maken.

We vinden het enorm fijn om op deze manier een klein steentje bij te dragen. Het is dan ook hartverwarmend om te zien wat zo'n actie teweeg brengt.

Ook op zoek naar een uniek samenkomen?

Wij helpen u graag om dichterbij een dierbaar persoon te komen in deze roerige tijd. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen komen we tot een mooie oplossing om ook u te kunnen helpen. Vul onderstaand vrijblijvend het reactieformulier in of neem direct contact op door te bellen naar 0180 - 44 59 66.

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen