Bac Hoogwerkers verkoopt Denka DL30 aan
Glas- en Gevelbedrijf Rietbroek

Nieuwe aanhanger hoogwerker van 30 meter

Gloednieuwe hoogwerker van Denka

Bac Hoogwerkers heeft wederom zaken gedaan met Glas- en Gevelbedrijf Rietbroek uit Rijswijk. Ter vervanging van hun verouderde aanhanger hoogwerker hebben ze bij ons een gloednieuwe Denka DL30 aangeschaft. Bac Hoogwerkers is al sinds 1996 gespecialiseerd verkoper van Denka hoogwerkers en heeft dus altijd een passend advies.

Specificaties Denka DL30

De Denka DL30 is een diesel aangedreven aanhanger hoogwerker met een generator in de korf. Deze generator kan de accu’s van de Denka hoogwerker opladen of ingezet worden om elektriciteit in de korf op te wekken. Daarnaast beschikt deze hoogwerker over stempels en heeft hij een maximale werkhoogte van 30 meter.  

Hoogwerker kopen bij Bac

Naast het huren van een hoogwerker kunt u deze dus ook bij Bac Hoogwerkers kopen! Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen