Denka DL30 aanhanger hoogwerker
in actie bij onderhoud

Aanhanger hoogwerker van Bac Verhuur geschikt voor zachte ondergronden dankzij laag gewicht.

Denka DL30 met 30 meter werkhoogte

Bij dit onderhoudsproject werd gebruik gemaakt van de Denka DL30 aanhanger hoogwerker met 30 meter werkhoogte. Dit type is zeer geschikt vanwege de zachte ondergrond. De hoogwerker weegt slechts 3500kg, als u dit vergelijkt met 28 meter zelfrijdende telescoop is dit een zeer laag eigen gewicht, waardoor de kans op schade aan de ondergrond minimaal is. Om de druk bij de stempels beter te verdelen is er gebruik gemaakt van rijplaten onder de stempelpoten vanwege de zachte ondergrond. De werkbak mocht ook niet te breed zijn, vanwege de schacht waar de Denka aanhanger hoogwerker gebruikt moest worden.

Aanhanger hoogwerker huren bij Bac Verhuur

Bij Bac Verhuur kunt u een scala aan aanhanger hoogwerkers huren. Bij ons kunt u een aanhanger hoogwerker huren met een werkhoogte variërend van 10,3 tot 30 meter en met een reikwijdte van 6 tot 11 meter. Vul bij vragen het contactformulier in of bel 0180 - 44 59 66. Laat u adviseren door onze ervaren medewerkers. Zij weten welke hoogwerker u nodig heeft voor ieder project.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen