Genie SX-180 huren

Nieuwe telescoophoogwerker van 57 meter.

Nieuw in het verhuurassortiment

Vanaf half september kunt u bij Bac Hoogwerkers de Genie SX-180 telescoophoogwerker huren. Deze zelfrijdende telescoophoogwerker heeft een verticale reikwijdte van 57 meter en een horizontale reikwijdte van 24 meter.

Overige specificaties Genie SX-180

De Genie SX-180 telescoophoogwerker is uitgevoerd met een generator van 230 volt, echter kan desgewenst met een generator van 380 volt geleverd worden. Ook is de telescoophoogwerker voorzien van schijnwerpers op de kort zodat u ook ’s nachts moeiteloos kunt blijven werken.

Instrueren en advies

Uiteraard hebben wij na het aanschaffen van deze Genie telescoophoogwerker een technische training gevolgd. We zijn dus goed op de hoogte van de mogelijkheden die deze telescoophoogwerker u kan bieden en kunnen u uitstekend adviseren en instrueren.

Genie SX-180 telescoophoogwerker huren

Wilt u meer weten over deze nieuwe Genie SX-180 telescoophoogwerker of een scherpe offerte ontvangen? Mail Jan-Dirk Bac naar jandirk@bachoogwerkers.nl of bel direct naar 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen