Genie SX-180 telescoophoogwerker inclusief machinist huren

Voltooi iedere klus op grote hoogte met een hoogwerker en machinist van Bac Hoogwerkers

57 meter hoge hoogwerker

Bij Bac Hoogwerkers zijn wij enorm blij met onze 57 meter hoge Genie SX-180 telescoophoogwerker en daarom zetten wij deze graag in het zonnetje. Optioneel kunt u bij ons een machinist inhuren als u extra mankracht kunt gebruiken. Zo bent u er altijd van verzekerd dat iedere klus, hoe hoog ook, professioneel wordt uitgevoerd. Wij hebben twee van deze Genie telescoophoogwerkers in het assortiment zodat u bij grootschalige projecten over genoeg werkkracht beschikt.

Specificaties Genie SX-180

De Genie SX-180 telescoophoogwerker kenmerkt zich door zijn maximale werkhoogte van 57 meter en hefcapaciteit van maar liefst 340 kilo. De vloerhoogte van deze telescoophoogwerker bedraagt 54,86 meter terwijl de motor op diesel draait. Voor een uitgebreid overzicht van alle specificaties kunt u het werkbereikdiagram op deze pagina downloaden.

Genie SX-180 huren

Bij Bac Hoogwerkers kunt u de Genie SX-180 telescoophoogwerker huren. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Belangrijkste specificaties

  • Hefvermogen
    340 KG
  • Werkhoogte
    57 M
  • Geschikt voor
    Buiten
Download werkbereikdiagram Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen