Lekkage repareren in Rotterdam met behulp van Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker

Hoogwerker ingezet om de plek van lekkage te traceren

Onvindbare lekkage gevonden

Bij één van de kubuswoningen in Rotterdam was er sprake van een lekkage. De plek van de lekkage was nog niet getraceerd en daarom werd Bac Hoogwerkers ingeschakeld om te adviseren over een geschikte hoogwerker. Uiteindelijk werd het de Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker met een werkhoogte van maar liefst 27,4 meter!

Gewicht goed verdeeld

Omdat de Snorkel AB85RJ een zware knikarmhoogwerker is moest het gewicht goed verdeeld worden om schade aan de stoep te voorkomen. Met behulp van rijplaten was de stoep draagkrachtig genoeg om het gewicht van de hoogwerker goed te verdelen.

Kenmerken Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker

De Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker beschikt over een draaibare jib en kan daarom op de meest lastige plekken komen. De Snorkel knikarmhoogwerker draait op een dieselmotor en heeft een maximaal hefvermogen van 227 kg. De werkhoogte bedraagt 27,4 meter terwijl de vloerhoogte 25,4 meter bedraagt. Tot slot beschikt de Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker over een reikwijdte van 19 meter en een knikhoogte van 9 meter. Daarmee is de Snorkel AB85RJ geschikt voor veel onderhoudswerkzaamheden.

Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker huren

Bij Bac Hoogwerkers kunt u deze Snorkel AB85RJ knikarmhoogwerker huren. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen