NIEUW in de verkoop: 100% elektrische schaarhoogwerkers van Zoomlion. Kies voor groen. Bekijk meer

Nieuw bij BAC: de nieuwste Nagano Rups Telescoop Hoogwerker

Een mooie telescoop hoogwerker om toe te kunnen voegen aan de vloot

Vers van de band! Wij zijn in het bezit van de nieuwste telescoop hoogwerker van Nagano: de S15Auj. Natuurlijk geleverd door GB Lifts & Parts.

Een echt familiebedrijf

De overdracht door eigenaar van GB Lifts & Parts, Gert de Boon, vond plaats in het bijzijn van Dick Bac, samen met nieuwe generatie van ons bedrijf: de drie zonen Jan-Dirk, Bastiaan en Ardjan.

Meer dan 30 jaar ervaring met topkwaliteit

Wij hebben veel ervaring met rups aangedreven hoogwerkers en hebben ook al enige tijd een knikhoogwerker op rupsen van Nagano in de vloot.

Gezien de kwaliteit van de constructie, componenten en afwerking, samen met lage onderhoudskosten en dito storingen zijn wij overtuigd van de kwaliteit van dit nieuwe model van Nagano. Ook het “preventieve concept” van GB Lifts en Parts spreekt ons erg aan. Liever met de hoogwerker werken, dan dat u er aan moet werken!

Lees het hele nieuwsbericht verder op Hoogwerkernieuws.nl.

De nieuwe Nagano: binnenkort ook bij u te zien?

Benieuwd of de Nagano S15Auj interessant is voor uw situatie, vraag het ons gerust! Vul onderstaand reactieformulier in of bel ons direct op 0180 - 44 59 66.

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen