Bekijk vacature voor monteur

Nieuw bij Bac Verhuur: de Omme 1700 EXB aanhanger hoogwerker

Onze tweede aanhanger hoogwerker met een knikarm

Nieuw in het verhuurassortiment

Vanaf nu is het mogelijk om de Omme 1700 EXB aanhanger hoogwerker te huren bij Bac Hoogwerkers. Net als de Niftylift 120TE beschikt deze hoogwerker op aanhangwagen over een knikarm.

Specificaties Omme 1700 EXB

De maximale werkhoogte van deze aanhanger hoogwerker is maar liefst 16,8 meter met een hefvermogen van 200 kilo. Door de knikarm is het mogelijk om over obstakels heen te werken, en om de werkbak verticaal te laten stijgen. Hierdoor is deze hoogwerker op aanhangwagen ideaal voor glasbewassing, schilderwerkzaamheden en andere klusdoeleinden. De reikwijdte van deze aanhanger hoogwerker is 9,1 meter.

Omme 1700 EXB aanhanger hoogwerker huren

Bent u op zoek naar een hoogwerker waarmee u gemakkelijk verschillende werkzaamheden kunt verrichten? Wilt u op één dag op verschillende locaties klussen? Dan is deze Omme 1700 EXB perfect voor u. Vul voor meer informatie over deze hoogwerker het contactformulier in of bel direct: 0180 - 44 59 66.

Download het werkbereikdiagram Aanhanger hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen