Nieuw bij Bac Verhuur – Mecaplús ME16SL

Zelf nivellerende knikarmhoogwerker met krachtige Perkins dieselmotor

Nieuw in het verhuurassortiment

Bac Verhuur heeft zijn al uitgebreide verhuurassortiment uitgebreid met een nieuwe knikarmhoogwerker, de Mecaplús ME16SL. Deze zelfrijdende hoogwerker is door het zelf-nivellerende systeem uitermate geschikt voor bomensnoeiers, industrieel onderhoud en voor het reinigen van zonnepanelen.

Specificaties Mecaplús ME16SL

De Mecaplús ME16SL heeft een werkhoogte van 15,70 meter en kan tot maar liefst 30% nivelleren dankzij het dynamische automatische niveauregeling systeem. Hiermee zijn nagenoeg alle terreinen begaanbaar. Bovendien heeft deze knikarmhoogwerker een maximale reikwijdte van 7 meter en een maximaal hefvermogen van 200 kg. Tot slot beschikt de Mecaplús ME16SL over een krachtige Perkins dieselmotor.

Hocap Mecaplús ME16SL huren

Uiteraard zijn wij bij Bac Verhuur enorm blij met deze nieuwe aanwinst. Dus heeft u interesse in de Mecaplús ME16SL knikarmhoogwerker van Hocap? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Download werkbereikdiagram Bekijk alle knikarmhoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen