Nieuw in gebruik – DAF XF Euro 6 vrachtwagen

Nu ook transport op Maasvlakte 2 mogelijk dankzij Euro 6 keuring

Nieuwe transportwagen

Bac Verhuur heeft sinds kort de DAF XF Euro 6 vrachtwagen in gebruik. Deze vrachtwagens kenmerken zich door hun lage brandstofverbruik en zijn uitermate geschikt voor lange afstanden. Met deze nieuwe transportwagen brengen wij uw gehuurde hoogwerker, heftruck of verreiker op plek van bestemming. Dankzij de Euro 6 certificering van de DAF XF vrachtwagen behoort afleveren op Maasvlakte 2 nu ook tot de mogelijkheden.

DAF CF Euro 6 nu ook bij BAC

Naast de aanschaf van de DAF XF Euro 6 heeft BAC Verhuur ook een DAF CF Euro 6 bakwagen met uitschuif systeem aangeschaft. Deze DAF bakwagen heeft een hoog laadvermogen en is zeer veelzijdig in gebruik. Op moment van schrijven is de DAF CF Euro 6 nog in opbouw.

Transport naar Maasvlakte 2

Met deze nieuwe DAF vrachtwagens kan BAC Verhuur nu dus uw gehuurde hoogwerker, verreiker of heftruck naar Maasvlakte 2 transporteren. Maak vandaag nog een afspraak en neem contact op met Jan-Dirk Bac om uw hoogwerker of verreiker te laten bezorgen. Mail naar jandirk@bachoogwerkers.nl of bel 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Heftrucks Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen