Renovatie project De Stip in Emmen met elektrische knikarmhoogwerkers

Voormalige gasbol voorzien van verf met behulp van knikarmhoogwerkers van Bac Hoogwerkers

Renovatie dankzij investeerders

De Stip is een voormalige gasbol van Essent en inmiddels al jarenlang een bekend kunstwerk in Emmen. De Stip is na de overname van kunstenaarscollectief de toyisten in 2009 en 2010 beschilderd. Door de koude wintermaanden van de afgelopen jaren moest het kunstwerk echter opnieuw geschilderd worden. De totale kosten hiervan werden geraamd op € 40.000,-. Uiteindelijk is het project door verschillende investeerders betaald en kan het kunstwerk blijven bestaan. Voorafgaand aan de renovatie is er geld ingezameld om onder andere verf en het huren van hoogwerkers te kunnen bekostigen.

De verhuurde knikarmhoogwerkers

Voor het renoveren van de stip in Emmen moesten er meerdere hoogwerkers ingezet worden. In overleg met de opdrachtgever heeft Bac Hoogwerkers uiteindelijk drie knikarmhoogwerkers geleverd. Bij het uitzoeken van de juiste hoogwerker is er ook veel aandacht uitgegaan naar de aandrijving. De opdrachtgever werkt graag duurzaam en dus moest de hoogwerkers op elektriciteit lopen. Uiteindelijk werd er gekozen voor de elektrische Snorkel AB85 knikarmhoogwerker van bijna 28 meter met grote reikwijdte van 19 meter, een JLG E600JP hoogwerker van 20 meter met draaibare jib en ook een elektrische JLG M45AJ knikarmhoogwerker van 16 meter hoog.

Snorkel en JLG hoogwerker huren

Bij Bac Hoogwerkers kunt u voor uw eigen projecten de Snorkel AB85, JLG E600JP en JLG M45AJ knikarmhoogwerker huren. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen