Ruit vervangen in Den Haag met Hinowa 23.12 spinhoogwerker

Spinhoogwerker met behulp van een autolaadkraan op de kade geplaatst

Spoedklus dezelfde dag uitgevoerd

De Hinowa 23.12 spinhoogwerker is bij een bedrijf in Den Haag ingezet als ondersteuning voor het vervangen van een ruit. De opdrachtgever belde om 9 uur ‘s ochtends dat hij met spoed een spinhoogwerker nodig had. Zoals u van Bac Hoogwerkers gewend bent stonden wij om 12 uur al paraat! De opdrachtgever kon dus dezelfde dag nog de ruit vervangen.

Autolaadkraan en poton ter plaatse

Met behulp van een autolaadkraan is de Hinowa spinhoogwerker op de kade geplaatst. Dankzij de variabele stempeling kon de hoogwerker netjes opgesteld worden. Vanaf het water en een poton werd er met een kraan de ruit naar boven getakeld. De twee machines vulde elkaar dus perfect aan!

Kenmerken Hinowa 23.12 spinhoogwerker

De Hinowa 23.12 spinhoogwerker is uitgevoerd met automatische stempeling en kan daarom al gestempeld worden op een minimale stempelbreedte van 2,60 meter. En met een minimale transportbreedte van 98 cm kunt u de spinhoogwerker op allerlei plaatsen inzetten en vervoeren.

Hinowa 23.12 spinhoogwerker huren

Bij Bac Hoogwerkers kunt u deze Hinowa 23.12 spinhoogwerker huren. Heeft u interesse? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen