Schoorsteen reparatie in Oudewater

Onderhoud schoorsteen de Oude Touwfabriek met JLG 1350SJP telescoophoogwerker van 43 meter

Herontwikkeling locatie de Oude Touwfabriek

De Oude Touwfabriek is al jarenlang een begrip in Oudewater. De locatie waar het gebouw gevestigd is wordt herontwikkeld om plaats te bieden aan maar liefst 46 nieuwe woningen. Een belangrijk onderdeel van deze herontwikkeling is het repareren en onderhouden van de iconische schoorsteen van de Oude Touwfabriek.  Bac Hoogwerkers werd daarom ingeschakeld om een telescoophoogwerker te leveren.

Telescoophoogwerker van 43 meter

De karakteristieke schoorsteen van de Oude Touwfabriek is maar liefst 25 meter hoog en krijgt tijdens de reparatie een nieuwe fundering. Er was dus niet alleen behoefte aan een hoogwerker met een hoge werkhoogte, maar ook aan veel hefgewicht. In overleg met de opdrachtgever werd daarom gekozen voor de JLG 1350SJP telescoophoogwerker. Deze telescoophoogwerker combineert een werkhoogte van maar liefst 43 meter met een maximaal hefgewicht van 450 kg.

Hoogwerker huren bij Bac Hoogwerkers

Ons team van adviseurs staat altijd voor u klaar met deskundig advies. Oók bij u op locatie. Voor elk project de juiste hoogwerker. Stel uw vraag via het reactieformulier of bel direct met onze servicedesk via 0180 - 44 59 66.

Verhuurassortiment hoogwerkers

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *