Team aan de Bac doet mee aan Navigate North

Op naar de €10.000,-

Een spannende uitdaging

Op 24 januari beginnen ruim twintig teams aan een spannende uitdaging: Navigate North. De teams gaan in zeven dagen tijd 7000 kilometer afleggen, meer dan 6 landen aandoen en flink wat kou en sneeuw trotseren. Team 'Aan de Bac' is een van de deelnemers.

Voor de sport & het goede doel

Dick Bac, eigenaar en directeur van Bac Hoogwerkers, vormt een team met neef Arnold Bac, boer in Polen. "Wij vinden Navigate North een mooie manier om sport te combineren met een goed doel. We rijden allebei regelmatig heel wat kilometers en het lijkt ons leuk om dat nu eens in competitieverband te doen. En als je dat kunt combineren met geld inzamelen voor goede doelen, dan is dat toch prachtig? Wij hebben drie doelen gekozen die we een warm hart toedragen: Stichting ALS, een afschuwelijke ziekte, waar echt meer onderzoek voor nodig is, Stichting Kinderhulp Roemenië en Stichting Onderlinge Zorg Oekraïne." Dick Bac vertelt dat hij met zijn team € 10.000 wil inzamelen en dat hij er alle vertrouwen in heeft dat dit gaat lukken. Hij benadrukt dat al het geld van sponsoren rechtstreeks naar de goede doelen gaat. "Onze deelname aan Navigate North financieren we vanzelfsprekend zelf!"

Iedere sponsorbijdrage helpt!

Wilt u ons steunen in dit ijskoude, spannende avontuur? Dat stellen wij zeer op prijs en daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. U kunt rechtstreeks een bijdrage storten: rekening NL46INGB0666818126, onder vermelding van 'Navigate North 2015 sponsoring'. Wilt u bijvoorbeeld uw logo op onze auto plaatsen, dan is dat ook mogelijk. Bel direct 0180 - 44 59 66 of vul het getoonde reactieformulier in voor de mogelijkheden.

Navigate North

Voor de fun, de sport, de spanning en voor het goede doel!

Ondersteun ons team
tijdens de Navigate North

Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw wensen: *