Bekijk vacature voor monteur

Bac Verhuur, het grootste aanbod hoogwerkers voor glazenwassers

Altijd de juiste hoogwerker voor glasbewassing

Als glazenwasser is het wel zo makkelijk om bij één betrouwbare partij de hoogwerkers voor al uw projecten te huren. Een partij die eerst advies geeft welke hoogwerker het meest geschikt is voor uw project, tegen scherpe tarieven door heel Nederland levert, een uitgebreide bedieningsinstructie ter plaatse geeft en met een eigen servicedienst zorgt dat uw project nooit stil staat. Welkom bij Bac Hoogwerkers.

Een hoogwerker voor ieder glasbewassingsproject

Met een breed assortiment spinhoogwerkers, autohoogwerkers, aanhanger hoogwerkers, telescoophoogwerkers en knikarmhoogwerkers hebben we de juiste hoogwerker voor ieder glasbewassingsproject. Zo kunt u een autohoogwerker makkelijk meenemen met een rijbewijs B en heeft u beschikking over 25 meter werkhoogte. Handig als u op één dag langs meerdere adressen moet. Moet u aan de binnenzijde van een gebouw zijn? Onze spinhoogwerkers hebben een compacte transportbreedte. Met onze telescoophoogwerkers kunt u tot 57 meter hoogte werken, ideaal voor hoge kantoorpanden.

Direct de scherpste offerte op maat

Omdat we alles in eigen beheer hebben, bent u verzekerd van de scherpste prijs. Binnen 24 uur ontvangt u een offerte op maat. Wilt u eerst hoogwerker advies? Bel dan 0180 - 44 59 66 of vul het reactieformulier in.

Offerte aanvragen

Deskundig advies Transportservice Eigen technische dienst Het complete hoogwerker assortiment

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen