Bac Verhuur, grootste assortiment sinds 1987

Verhuur van hoogwerkers, heftrucks en verreikers.

Daarom Bac Verhuur

Voor elk project de juiste hoogwerker

  • Keuze uit ruim 150 verschillende hoogwerkers
  • Specialistische hoogwerkers van 4 tot 57 meter
  • Deskundig en gratis advies, óók bij u op locatie
  • Eigen transport door heel Nederland
  • Spoed? Als het moet binnen 1 dag geleverd
  • Alles in eigen beheer dus altijd de beste prijs!

Verhuur en verkoop

Sinds de oprichting in 1987 is Bac Hoogwerkers dé specialist op het gebied van verkoop en verhuur van hoogwerkers, heftrucks, verreikers en elektrische pompwagens. Met ruim 25 jaar aan ervaring en een wagenpark van circa 400 hoogwerkers kunt u bouwen op topkwaliteit en deskundig advies op maat.

Ruim 150 verschillende hoogwerkers

Dankzij een verhuurassortiment van ruim 150 specialistische hoogwerkers kunnen we voor vrijwel elk hoogteprobleem een passende oplossing bieden. We leveren hoogwerkers vanaf 4 meter tot 57 meter hoog in alle soorten en maten. Ons assortiment wordt nog steeds continu met nieuwe machines wordt uitgebreid zodat we altijd kunnen inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers.

Transport door heel Nederland en Europa

In juni 2008 heeft Bac Hoogwerkers intrek genomen in een geheel nieuw pand op het distripark Doelwijk te Waddinxveen. Vanuit deze centrale vestiging kunnen wij door heel Nederland én Europa onze hoogwerkers, heftrucks of verreikers op locatie leveren.

Een hoogwerker huren bij Bac Hoogwerkers

Heeft u op korte termijn een hoogwerker, heftruck of verreiker nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers, zij adviseren u graag. Vul het contactformulier in of bel direct 0180 – 44 59 66!

Verhuurvoorwaarden Bac Hoogwerkers Algemene Voorwaarden Bac Verhuur

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen