Bekijk vacature voor monteur

Bac Hoogwerkers sponsort Truckpullingteam Murphy’s Law

Al ruim 10 jaar trotse sponsor

Een spectaculaire sport

Truckpullingteam Murphy’s Law neemt sinds 2016 deel aan de competitie van VTN. Truckpulling is een spectaculaire sport waarbij de deelnemers met hun (binnen de toegestane kaders) aangepaste voertuig een sleepwagen moeten verplaatsen over een zo groot mogelijke afstand. Meer informatie over de truckpullingsport en deze competie is te vinden op www.truckpulling.nl.

Bac sponsort met transport, werkplaats en aanmoedigingen

Team Murphy's Law: "Met de FTF konden van vanaf het prille begin rekenen op Bac Hoogwerkers en de mannen van Bac in het bijzonder. Dit heeft zich voortgezet bij de inzet van de Peterbilt. Transport heeft altijd plaatsgevonden door de bekende geel-witte DAF’s met grijze semidiepladers. Maar de samenwerking gaat veel verder. Zo wordt er regelmatig in de werkplaats van Bac Hoogwerkers gewerkt, of zelfs door de mensen van het bedrijf. Het onderdelenmagazijn is onmisbaar voor het team. Daarnaast zorgen de personele inzet binnen het team en de aanwezigheid op de meeste wedstrijden van de mannen zowel voor onmisbare mankracht als een goede sfeer binnen het team en tal van mooie wedstrijdavonden.

"We zijn dankbaar voor en trots op onze relatie met Bac Hoogwerkers."

Dezelfde maatschappelijke visie

Ook hebben onze visies zich verenigd in de maatschappelijke kijk op zaken. Zo heeft in 2018 de Run4Arnold plaatsgevonden in welk kader €25.000 is gesponsord in de strijd tegen cholangiocarcinoom. Hieraan is door Bac Hoogwerkers een belangrijke bijdrage geleverd.

"We zijn dankbaar voor en trots op onze relatie met Bac Hoogwerkers. Dick, Jan-Dirk, Bas, Ardjan, alle medewerkers: bedankt!"

Over Bac Verhuur

Geschiedenis en specs van de truck

Team Murphy’s Law nam voorheen deel met een FTF (“made in Holland”). Met deze truck, voorzien van tweetakt dieselmotor met commonrail-techniek, werd met wisselend succes deelgenomen. Nadat het team tegen technische grenzen aanliep is een Peterbilt 379 uit de USA geïmporteerd. Deze truck is, op basis van de opgedane ervaringen, geheel aangepast voor de sport. De origineel 16 liter metende motor is vergroot tot 18,5 liter (de maximaal toegestane grootte) en voorzien van elektronische inspuiting die geregeld wordt met in eigen huis ontwikkelde software. De luchtvoorziening vindt plaats door twee turbo’s via een geforceerde watergekoelde intercooler. Aangepaste olietoevoer, billetbussen en -zuigers etc. maken dat de motor niet zoveel meer van doen heeft met een origineel exemplaar. Chassis en plaatwerk zijn eveneens aangepast, waardoor het geheel een uitgebalanceerde wedstrijdmachine geworden is.

"De naam Murphy’s Law verwijst uiteraard naar de bekende wijsheid dat variabelen die fout kunnen gaan dat ook altijd doen. Het is ons motto en onze levensles."

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen