Bekijk vacature voor monteur

Over Bac Verhuur Polen

Hoogwerker huren in Polen.

Vier locaties en 600 hoogwerkers

Ook in Polen kunt u hoogwerkers, heftrucks en verreikers huren bij Bac Verhuur. Sinds 2004 hebben wij hier vier vestigingen met ruim 600 hoogwerkers in het verhuurassortiment. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een toonaangevend leverancier van materieel in de Poolse markt.

Ruim verhuurassortiment

Ook in Polen beschikt Bac Verhuur over een ruim verhuurassortiment. Naast hoogwerkers, heftrucks en verreikers kunt u hier ook terecht voor de verhuur van steigers en ladders. Onze apparatuur is volledig nagekeken en goedgekeurd door het Bureau voor Technische Inspectie in Polen.

Transport naar Duitsland

Vanuit onze Poolse vestigingen verzorgen wij het transport van onze hoogwerkers, heftrucks en verreikers richting Duitsland. Omdat deze vestigingen zich op vier verschillende locaties bevinden kunnen wij heel Duitsland bestrijken.

Hoogwerker huren bij Bac Verhuur Polen

Heeft u op korte termijn een hoogwerker, heftruck of verreiker in Polen nodig? Twijfel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers, zij adviseren u graag en handelen het contact met onze Poolse vestigingen af. Vul het contactformulier in of bel direct 0180 – 44 59 66!

Over Bac Verhuur

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *