Twee hoogwerkers van Bac Verhuur ingezet bij gevelreiniging in Den Haag

Appartementencomplexen gereinigd met een telescoop- en aanhanger hoogwerker

Bij de gevelreiniging van appartementencomplexen in Den Haag was het belangrijk dat de hoogwerkers op 30 meter hoogte zoveel mogelijk reikwijdte hadden. Daarom heeft Bac Verhuur de Genie SX-135-XC telescoophoogwerker en de Denka DL30 aanhanger hoogwerker ingezet.

Ideale hoogwerker voor gevelreiniging

De Genie SX-135-XC heeft een maximale werkhoogte van 43,1 meter en maar liefst 27,5 meter reikwijdte. Bovendien kan het eindstuk (de JIB) van de hoogwerker 9 meter uitgeschoven worden. Hierdoor kunt u ook over obstakels heen werken. Deze specificaties maken de telescoopwerker uitermate geschikt voor gevelreiniging!

Langdurig hoogwerker huurcontract

De Denka DL30 aanhanger hoogwerker is voor 5 jaar verhuurd aan het gevelreinigingsbedrijf. Met een hoogwerker huurcontract profiteren ze van vakkundig onderhoud en snelle service op locatie bij calamiteiten en zo nodig vervangende hoogwerkers zodat het werk altijd door kan gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden van een huurcontract? Of wilt u advies over de beste hoogwerker voor uw gevelreinigingsproject? Bel dan 0180 - 44 59 66 of vul het contactformulier in.

Aanhanger hoogwerkers Telescoophoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen