Nieuw bij Bac Verhuur - HAB elektrische schaarhoogwerkers

Schaarhoogwerkers van 28 en 32 meter hoogte voor hoge magazijnen

Nieuw in het verhuurassortiment

Bac Verhuur heeft zijn assortiment elektrische schaarhoogwerkers weer uitgebreid. Ditmaal hebben wij twee nieuwe elektrische schaarhoogwerkers mogen verwelkomen. Dankzij hun werkhoogte van 28 én 32 meter zijn de HAB elektrische schaarhoogwerkers uitermate geschikt voor projecten in hoge magazijnen. Ons assortiment elektrische schaarhoogwerkers loopt nu vanaf 6 meter tot maar liefst 32 meter!

Specificaties HAB schaarhoogwerkers

De HAB elektrische schaarhoogwerker van 28 meter is slechts 1,25 meter breed en dus eenvoudig te transporteren. De 32 meter hoge HAB schaarhoogwerker is met zijn breedte van 1,40 meter ook compact te noemen. Bovendien kunnen de HAB schaarhoogwerkers binnen op volle hoogte rijden.

HAB elektrische schaarhoogwerker huren

Uiteraard zijn wij bij Bac Verhuur enorm blij met deze nieuwe aanwinsten. Dus heeft u interesse in één van de HAB elektrische schaarhoogwerkers? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden of om een scherpe offerte. Neem contact op met Jan-Dirk Bac via jandirk@bachoogwerkers.nl of bel naar 06 - 20 30 11 96.

Hoogwerkers Offerte aanvragen

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Reactieformulier

Naam: *
 
Telefoon: *
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *
 
 

U krijgt snel antwoord

Voor direct telefonisch advies of het maken van een vrijblijvende afspraak op uw locatie zijn wij van ma t/m vrij van 07.30 - 18.00 uur bereikbaar op

0180 - 44 59 66

Offerte aanvragen