Parkeergarages Zoetermeer worden groen!

Twee parkeergarages voorzien van groene gevels dankzij hoogwerkers van Bac Hoogwerkers

Aantrekkelijker en milieuvriendelijker

De afgelopen jaren zijn het aantal groene parkeergarages in ons land steeds meer toegenomen. Een groene parkeergarage draagt niet alleen bij aan een aantrekkelijkere leefomgeving, het helpt ook nog eens bij de reductie van fijnstof en omgevingslawaai. In opdracht van de gemeente Zoetermeer heeft Bac Hoogwerkers de hoogwerkers verzorgd.

Compacte hoogwerkers noodzakelijk

De werkruimte rondom P1 aan de Belgiëlaan was zeer beperkt. Om het verkeer zo min mogelijk te hinderen was het daarom belangrijk dat de hoogwerkers compacte afmetingen hadden. Er werd gekozen voor de Manitou 200ATJ knikarmhoogwerker met 20 meter werkhoogte en 12 meter reikwijdte. Daarnaast werd een PB151-E16 elektrische schaarhoogwerker ingezet met een breedte van 1,6 meter breed en een werkhoogte van 15 meter. Met deze hoogwerkers werden stalen platen verwijderd en groene platen met plantjes teruggeplaatst.

Hoogwerker met groot bereik

Bij P4 aan de Luxemburglaan was een grote hoogwerker met veel hefvermogen en een grote reikwijdte nodig. Daarom werd de JLG 1350SJP telescoophoogwerker ingezet. Deze hoogwerker heeft een werkhoogte van 43 meter, een reikwijdte van 24,38 meter en een hefvermogen van 450kg. Dankzij de telescoophoogwerker konden alle stalen platen eenvoudig verwijderd worden waarna groene platen werden teruggeplaatst.

Hoogwerker huren bij Bac Hoogwerkers

Ons team van adviseurs staat altijd voor u klaar met deskundig advies. Oók bij u op locatie. Voor elk project de juiste hoogwerker. Stel uw vraag via het reactieformulier of bel direct met onze servicedesk via 0180 - 44 59 66.

Verhuurassortiment hoogwerkers

Deskundig & gratis advies
Vraag het aan Bac Hoogwerkers

Naam:*
 
Telefoon:*
 
E-mail: *
 
Uw vraag: *